ganska utmattad faktiskt

Vilken helg alltså! Fantastiskt kul men också fantastiskt slitsamt! Det är faktiskt inte helt lätt att hålla ordning på dessa yrväder:P
På lördagen besökte vi teknikens hus där målet var att trycka på så många knappar som möjligt typ... De körde sågverk, skogsmaskin, tåg, flyg och allt möjligt annat... Här är det Viktor som styr sågverket.




Visst är han söt?!




På söndagen var vi på Nordpoolen i Boden och badade på äventyrsbadet. Poppis, men jag var rätt bakis sen gårdagen då Dag hade hällt i mig vin som vanligt:P Nej, det var väl jag själv som drack och det var en jättetrevligt kväll, som gamla tider fast Luleå istället för Dröbak...  Allafall så hade jag lovat barnen att vi skulle åka och bada så det var bara att göra det, tur jag hade Helmert med mig allafall!
Idag åkte de hem och jag måste ju säga att det kändes skönt att slå sig ner med en latte på Unik och starta datorn och börja plugga. Första lugn och ron på tre dagar:)
Det hinner väl gå tre dagar sen saknar jag väl dem igen. Om ett år befinner jag mig kanske på ny ort så då hoppas jag att de besöker mig igen. Luleå kanske inte var så himla spännande just den här årstiden heller..

Nu ska jag träna, skynda skynda!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0