Va?

Jag ser folk skriva om våren överallt och det känns som att de lever i en helt annan värld. Är det redan vår? För min del har vintrarna alltid vart alltför lång och alltför jobbiga men nu sitter jag här och funderar på varför jag inte längtar mig iväg härifrån. Fast egentligen vet jag redan svaret tror jag. Hösten, vintern och livet har vart så himla bra sen jag vågade göra något åt mitt stillastående liv. Så jag antar att jag lever mer i nuet nu och inte behöver längta någon annanstans. Jag är inte ens less på vintern än. Men visst ska det bli underbart med vår så småningom:)



Jaha, vi har haft världens tråkigaste fest. På riktigt alltså. Ingen av pisters var särskilt taggade och det slutade med att killarna fick ta en grabbkväll och drog iväg utan oss. Jag har diskat och fixat och nu kom Fredrik hem så nu blire till att sova. Kanske lika bra det med tanke på att klockan är 02.28.
Godnatt



Kommentarer
Mariami

Nä jag fattar inte heller så mycket av vårpratet. I Skövde hade Maria krattat löv i t-shirt, och själv åker man skidor :) Men det är ju härligt att det är varamare iaf!

2009-04-05 @ 10:14:21
URL: http://mariami.blogg.se/
mammselen

Ni kan alltid kontra med att det är ljusare hos er än nere i Skåneland... och i övriga södern....

De vet inte vad de går miste om.

2009-04-05 @ 10:49:10
irene

Dessutom har vi den 5:e årstiden: Vårvintern!

2009-04-05 @ 11:04:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0