Benjaminsparken!

Mitt nya liv började igår! Med en mils skidåkning. Jag hade noll lust men Fredrik fick med mig allafall. Jag skrev historiatentan också som inte gick så bra, jag hoppas jag får godkänt... Idag har jag allafall köpt träningskort igen, long time no see stil... gick på kick´nbox och det var inte alls jobbigt när vi var där, men kul att öva lite på försvar också istället för att bara slå. Nu sitter jag här hemma med Sonny kurrandes i knäet, och skakar i benen. Konstigt vad lite teknikträning i sparkar kan göra...

Appropå Sonny så ska han kastreras imorgon. Äntligen... han vill ut mer och mer och det måste han ju få. Har hittat en privat veterinär som är hälften så billig som djursjukhuset.

I mitt nya liv ingår också att plugga mer. Så idag har jag suttit på stuk med Kejtans klass några timmar, men fått ganska lite gjort. Samlat en massa information dock. Den ska jag ta med mig till stugan i helgen för nu är det bestämt att jag åker ut dit. Utan pisters dock för de jobbar och tentapluggar.

Nu ska jag över till killarna för att se på film!
Ciao!








Kommentarer
mams

Kan det bli blåare?

2009-03-19 @ 22:08:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0