mesen

Idag släppte jag ut Sonny en sväng och när jag sen skulle få in honom satt han uppe i ett träd och jamade. Haha, då var han inte så kaxig. Jag försökte locka på honom för att få honom att klättra ner men han vågade inte. Så jag gick till skolan. När jag kom tillbaka tre och en halv timme senare satt han fortfarande kvar. Fast innan han märkte att jag var där satt han nästan och sov. Men när han fick se mig jamade han som aldrig förr... Till sist kom Helena, räddaren i nöden och lyckades få honom att hoppa ner på henne.

Idag har jag framfört min Fetmats-berättelse igen, förfinad denna gång. Jag fick jättemycket positiv kritik så jag är skitnöjd:) Var jättenervös men de sa att det inte märktes alls. Bra där:)

Nu åker vi till Lycksele, Kate ska inte med...... åhh vad tråkigt, men då har jag kattvakt allafall.

Trevlig helg




Kommentarer
mams

Heja. Vad bra du är.

2009-03-13 @ 18:11:09
mams igen

Nästa gång Sony sitter i ett träd och inte vågar sig ner, får du väl kalla på brandkåren. De brukar ju ha sådana uppdrag ibland.

Fråga Kate först.... hon borde fixa det. Om hon inte är överkvalificerad...? ;)

2009-03-13 @ 18:13:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0