Sömnlös

Serrriöst! Så här sömnlös har jag inte vart på hundra år! Skyller på att jag drack kaffe på kvällskvisten... Jag ska upp till bussen om fyra timmar och det vette katten hur jag ska orka hålla ögonen öppna på jobbet imorgon.


Snart är det jul, jag kommer vara ledig i två veckor och det är välbehövligt. Ser fram emot att träffa barnen och Fredrik mer och göra roliga saker tillsammans. 

I helgen var vi i Jöstesund. Det var kul☺️

Nu ska jag spela betapet med någon annan nattuggla.




Hej igen 😜😄☺️😊😅🎅🏼🎅🏼🎅🏼
Jag landade på två timmars sömn till slut eftersom Nilas vaknade vid 4 och efter det kunde jag inte somna om igen. Tänkte först att jag kanske skulle sjukskriva mig, för kan man över huvud taget prestera något efter en sån natt? Jag for på jobbet ändå, sov lite mer på bussen men hade en sjukt bra dag på jobbet. Så nu gör jag helg med gott samvete (och lite mer sömn på tåget hem).

I helgen är planen att få iväg julkorten och förhoppningsvis göra pepparkakshus med Abbe och co. Jag är så himla tacksam för att de också flyttade till Umeå🙏🏼❤️

God helg!





Kommentarer
Anna-Lena

Jag har för mig att du har sagt till mig att det inte är någon fara med att sova dåligt någon natt ibland. Alltså, kan man inte sjukskriva sig för den saken....
PS. Smörätarna verkar må bra.

2016-12-09 @ 17:13:59
Maria

Kul med ett inlägg!

2016-12-09 @ 18:37:51
irene

Ibland är det bra med lång bussresa till jobbet. Skönt med ledigt i alla fall.

2016-12-09 @ 22:48:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0