Æntligen helg - och 6 dagar kvar till avfærd:)

Nu ær det helg och det kænns underbart. Har faktiskt vart en ganska slitsam vecka med kasst væder och mindre samarbetsvilliga barn. Veckan har dock avslutats på ett toppenbra sætt, med en skøn kænsla av att ha stædat huset, god væn med barnen och trevligt fredagsmys i soffan dær uppe med pizza och norska idol.

Ikvæll ær det 6 dagar kvar till tåget avgår från Gøteborg och vidare mot Norrland. Som jag saknar Norrland!! Fast det ær tydligen en massa snø dær nu, men jag får væl leva med det, jag saknar mentaliteten. Jag ær liksom lite lite less på den hær stadsdelen. Det fullkomligt kryllar av lyxfruar som åker omkring i sina stadsjeepar och hænger på skønhetssalongen och intar sina vardagliga  botoxbehandlingar och nagelfilerier.
Jag hoppas att jag nær jag kommer i den åldern har nog med sjælvrespekt før att kunna åldras med værdighet och kænna att jag inte behøver køra in några sprutor i pannan eller i læpparna før att duga. Førhoppningsvis bor jag ute på landet nær jag blir ældre och går i mina ladgårdsklæder och matar djuren, och proppar mina barn fulla med bra værderingar, så kanske, kanske behøver jag inte se så mycket av lyxhustru-værlden.
Men nu ska vi ju allafall flytta ut till Drøbak och dær kommer jag førhoppningsvis trivas bra, dær kryllar det istællet av konstnærer... Kulturmænniskor, shit, ær det inte det ena så ær det det andra;)

Allafall. Trots all snø i norrland så kommer jag få træffa mina fina vænner, min søta favvokille, min roliga lillasyster, min galna moster och mina snælla kusiner. Det kan smælta æven det kallaste hjærtat. Efter några dagar i Norrland bær det av till Dalarna och resten av familjen och farmor som fyller 102 år. Japp, det ær så gammal jag kommer bli också...

42503-43

Nu ær det godnatt før några timmar:)




Kommentarer
mamma

Hörrö!
Vad är det för fel på konstnärer? De brukar vara färgstarka människor, väl värda att lära känna.
För övrigt så hoppas jag verkligen att dina önskningar går i uppfyllelse. Du verkar ha sunda och kloka tankar.
Puss och kram från mammselen.

2006-04-01 @ 09:04:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0