en dag

Oj, længesen sist må jag sæga. Markus kom hit i måndags kvæll, och jag har alltså vart med han hela veckan, och barnen førstås. Vi har vart två turer till Oslo før Markus jobb-intervjuer, han har två kvar måndag och tisdag næsta vecka. Tror det ser ljust ut:)
Igår var vi på kræftskiva på Slemdalsveien, det var trevligt, men det regnade och Macke och jag gick hem i regnet strax efter vi kommit ner på Karl Johan. Vaknade rætt tidigt i morse, stædade undan en del, och sen gick vi med Boss till Frognerparken. Nu ær vi tillbaka i Drøbak och det kænns skønt. Ska dra med Markus på svampplockning ikvæll var det planerat.
I fredags var vi och såg Pirates på bio också. Den var væl bra, men hallå, man vill ju gærna ha ett slut, så man kænner sig som en tillfredsstælld biobesøkare.
Jag har fått en ny i-Pod på garantin också. Det tackar vi apple før.
Jaja... Maria-hoppas du ær frisk nu
Irene: Lycka till med Julius, hælsa han, kommer sækert gå fint  Boss hælsar också.
Nu ska jag gå och tigga massage før mina ømma axlar. Och ladda musikspelaren. All min musik førsvann ju dessværre med den førra.

Ciao


Kommentarer
Helena

hej hopp! på tisdag kommer emma och jag och fögyller din vardag...tjoo vad kul, men jag är sjuk! så jag tänker smitta dig...ingen av systrarna lindén ska komma undan denna sjukdom...mohahaaha. puss och kram

2006-08-20 @ 20:55:25
Emma

Hej svejs!! Ja på tisdag kommer vi..... det ska bli såååå kul, hoppas du också tycker det, och inte är allt för trött på alla besökare...!!!kraaaam

2006-08-20 @ 21:57:20
mamma

Och nu är det måndag morgon.... hur gick det med svampplockningen? undrar mammselen

2006-08-21 @ 08:40:11
irene

Julle hälsar och tackar för omtanken. Just nu ligger han under fotöljen och försöker krafsa fram ett gammalt ben tror jag.

/ irene

yes - det var det JÄTTESTORA som Boss börjat gnaga på

2006-08-22 @ 20:05:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0