Me and Sis

Så har Maria vart hær och hælsat på mig i Drøbak, det var jættekul, synd att hon har åkt nu igen bara. Vi var ut igår, børjade kvællen ganska sent med att sitta och æta rækor och dricka vin uppe på verandan. Hade sællskap av Dag och Vibeke också, och en till som hade ett svårt namn;) Det var jættetrevligt, och som vanligt ær inte Dag sen med att fylla upp glasen om man børjar få tomt. Han med svårt namn och Dag førsøkte førgæves få mig att intressera mig av vindruvor, odling, olika sorter och smak med mera... So boring. Till slut lyckades jag allafall kænna skillnaden mellan tre olika viner. Vilket framsteg, væl vært att næmna.... not. Maria dæremot fick dricka konjak och læra sig om det. Shiiit...

42503-124

Ialla fall så var vi nog inte nere påbyn førræn vid två oc de stængde tre, men vi hann ha ganska kul. Sen skulle vi på efterfest men till slut blev det inte av. Jag har också lovat att jag ska ha poolparty snart. Ojsan. Hur det blir med den saken får jag nog se;)
Idag har vi bara legat och slappat och badat.
Nej nu ska jag jaga upp Elin ur soffan och gå till Seven Eleven och køpa glass och hyra film. Ciao



Kommentarer
mammselen

Bra, Dag och Vibeke, att ni försöker lära döttrarna lite stil och etikett. Och lite vett och fason. Man vet ju aldrig vart de till slut hamnar i livet...
Tusen Tack för senast, förresten! Det var trevligt att träffa er, och nu vet jag (fast det visste jag ju redan) att Birgitta har hamnat hos bra människor.
Hälsa barnen med en kram från mig,
/bamsebjörnen

2006-08-06 @ 20:24:06
helena

jag rä på jobbet...händer inte så mycket här...nu ska jag visst fika=)

2006-08-07 @ 13:37:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0