Funkade

O, det gick bra att sjunga ändå:) Det var en trevlig överraskning, för det var kul i kyrkan idag. Vi var ju allafall kanske åtta stycken. Är så himla trist att folk inte kan komma och sjunga i kyrkan på söndagmornar. Är det för att man är bakis eller helt enkelt inte orkar masa sig upp så tidigt? Vet inte, men det är mycket roligare att sjunga om man är fler än fyra... Allafall var det fullt i kyrkan, första advent. Den första sången var katastrof, han som spelade piano spelade i en takt och Stefan viftade med händerna i en takt, sen försökte vi sjunga... hehe... andra gick fint allafall. Gott med kyrkkaffe sen också, särskilt när man inte fått i sig någon frukost. (Markus har inte så välfyllt kylskåp)

Åhh himla Boss... Upptäckte precis att han har vart och ätit upp nästan alla pepparkakor. Vi hade en burk med pepparkakor ståendes på golvet i vardagsrummet. Bredvid madrassen för vi låg där och såg på film igår och så tänkte jag imorse innan jag drog att jag kanske skulle ta upp den. Men sen tänkte jag att nej, Boss äter inte upp dem. Nej tjena...

42503-314
Vi komma, vi komma, från pepparkakeland 
snacka om att se nöjd ut!

Sitter och väntar på Markus, ska väl vara med han ett tag innan jag kör tillbaka till Dröbak. Familjen där är på "skyltsöndag" på stan, och jag ska försöka hinna dit en sväng också. Sen ska vi till grannarna och dricka glögg:) Det blir trevligt, och jag behöver inte känna mig som ett bihang heller, för jag hade faktiskt fått en egen inbjudan i min postlåda.

Livet känns inte så jobbigt i sina ljusa stunder... det är bra det.


Kommentarer
Junitjej

Vilken gullig vovve!!

2006-12-03 @ 14:19:40
URL: http://junitjej.blogg.se
irene

Men hur mår hans mage efter alla pepparkakorna??

2006-12-03 @ 19:48:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0