Jag dør

Det ær så synd om mig... hostar och hostar och hostar... och snuvar. Jag hostar snart ihjæl mig. Stackars, stackars mig.
Ikvæll har vi vat nere i Drøbak och kollat nær de tænde julgranen. Sen var det grann-gløggen. De bodde helt otrolig fint! Svensk herrgårdsstil, really nice. Jag tror de ær ganska rika. Men vilka ær inte det på den hær gatan?
Åt en vældigt god middag med Dag, Vibeke och mormor. Ja, hon får heta så:)
Ska dricka varmt med honung och kolla kurskatalogen før i vår. Kanske blir det någon kurs, om mamma får sin vilja igenom;)

Jadu, Irene, Boss ær fortfarande hos Markus, och så længe jag var dær hørde jag att han pruttade allafall. Kan ju hænda han blir lite konstig i magen av alla pepparkakorna...

Natta


Kommentarer
Kate

he ä jättesynd om dig... och det är som jag sa till helena, något skumt på gång med syskonen lindén.. men vi får ju komma hem snart och ladda batterierna..'puss och kram och ring om det händer något nytt..

2006-12-03 @ 23:26:13
mamma

Stackars, stackars dig.... vad ska vi göra för att du ska bli frisk?
Jag tror att du ska sova mycket, äta, bara ta det lugnt så att kroppen har en chans att ta hand om sig...
Vila , alltså.

2006-12-04 @ 08:45:36
Mi

Det låter inte bra det där. Vila och ät vitlök, gärna vitlöksvatten.. Puss och kram!

2006-12-04 @ 09:13:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0