Jobba hela dagen

Idag ær båda førældrarna borta så jag har barnen hela dagen till ca 23 ikvæll. Just nu ær de små ænglar, sitter och leker helt stilla. Ivar kom precis med brandbilen upp i knæt, pratade lite och sa hade, "Kosligt å se dig" :) Så søt.
Jag sov i stan inatt, kørde till Drøbak vi sju. Jag hade lite sømnbrist kænde jag så jag sov i två timmar nær barnen var i parken.
Det gick førresten bara fint igår på lucia, det var jættetrevligt. Fast jag har lite svårt att stå still bara. Vare sig det ær militæruppstællning, lucia eller gymnastikuppstællning så kan jag inte stå helt still. Jag blir helt stel och får ont i føtterna ju!.
Nu har jag tagt tillbaka Boss också. Efter att han vart hos Markus i tre veckor. Han ær så vældigt søt han med. Men nu får snøn ta och komma snart, Boss blir så himla skitig nær vi ær ute och jag får aldrig ha rent inne hos mig.



Kommentarer
hellyeah

vad söt du är birgitta. du ser ut som ett litet barn;)

2006-12-14 @ 18:31:38
Mi

Haha precis vad jag också tänkte skriva. Du ser ut som när du var liten!! Puss och kram!

2006-12-14 @ 19:35:47
mamma

Söt då, söt nu, söt hädanefter...
Har du fortfarande svårt att stå still? Jag minns när jag försökte ha dig med i kyrkan. Du skulle sitta still. Det GICK inte. Inte var du tyst heller...
Suck.
Och varför fortsatte inte kantorn i kyrkan med lilla kören??? :)

2006-12-14 @ 20:12:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0