Same same

Sitter och æter samma lunch som igår. Med resterna från gårdagens tacos. Imorse sulade jag i mig tre marinerade vitløksklyftor. Hur gør man med vitløk? Jag æter aldrig vitløk rakt upp och ner. Men nu måste det blir ett slut på førkylningen, jag ær døless. Har legat och hostat en massa inatt. Vill vara frisk till Polen-resan ju!
Hade eventuellt tænkt att gå på onsdagstræffen ikvæll. Skridskoåkning på Karl Johan står på schemat. Men jag tror inte jag hinner. Måste packa...

Elin & Alva! Skulle vart toppenkul att komma upp till Lycksele snart och hælsa på er. Dessværre tror jag det ær længe kvar innan jag pallrar mig dit...Tack før ni ær så snælla och goda:)
Jag lovar att ringa nær jag kommer till Sverige!

42503-328


Kommentarer
mammselen

Irenes recept (ungefär): pressa en citron, blanda med pressad vitlök (ett par klyftor), riv 1 cm. färsk ingefära, lite,lite salt, honung, hett vatten i en medelstor kopp.
Drick...
Kanske måste uppprepas några gånger...
Sov mycket... strunta i skridskoåkningen och annat som tar på krafterna.

2006-12-06 @ 14:02:12
Elin & Alva

Tack!!
gör det !!
du är åxå snäll å gooo!! =)
kram kram

2006-12-06 @ 15:37:21
Mi

Ciao! Marinerade vitlöksklyftor är mums :) Annars fungerar detta recept: värm mjölg, pressa i vitlök och he i lite honung. Det är godare än man tror ;) Puss och kram!

2006-12-06 @ 16:56:10
irene igen

Man kan göra som din morfar också; hacka ett par vitlöksklyftor och äta rakt upp o ner på en hårdbrödsmacka. Det är faktiskt jättegott. Och så kan man ta 5 ml whisky till det.

2006-12-06 @ 18:37:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0