Det ær faktiskt lite synd om norrmænnen...

...Det ær faktiskt lite førtvivlade. Men jag ær glad att vara svensk idag. Bjørn Lind ær makaløs. Jag har dock småskrattat lite åt Tobias Fredrikssons begynnande flint. Han kan ju inte ha långt hår och flint. Det ser faktiskt lite lustigt ut. Sen håller jag med Maria att han ser lite ut som en jættebæbis. Nej fy, jag har blivit en taskig mænnsika. Jag måste bli snællare... Nu ska jag allafall heja på Anja. Hon førtjænar att vinna!



Igår var jag på kør och det var riktigt skoj. Vi ska ju sjunga næsta tisdag och æta semlor. Så vi hade lite længre øvning ær annars. Men det var superkul. Och jag blev vældigt chockad øver gentlemannen i dørren på vægen hem. Fråga Elin!
- Elin! Mærkte du vad han gjorde? Han høll upp dørren åt oss sen gick han in igen!!
- Men han sa ju hejdå... (fattade inte riktigt varfør jag var så førvånad)
-Ja men det var inte det jag menade, han høll upp dørren åt oss och gick in igen! Jag trodde han också var på væg! Vilken Gentleman!
Jag ær nog inte så himla bortskæmd med sånt dær;)



Vi kom inte ut førræn sent idag. Barnen høll næstan på att klættra på væggarna, och jag tyckte de tog alldeles før lång tid på sig att åka skidor. Hur många heat var det inte? Ville ju faktiskt inte missa skidåkningen. Det ær trots allt bara vinter-OS vart fjærde år... Till slut kom vi oss ut, gick till Frognerparken før ovanlighetens skull. Eller inte. Boss fick leka med ett gæng hundar och jag och barnen blåste såpbubblor till deras stora førtjusning.
Sen lekte Boss med en hund vars husse var ganska snygg. Annars ær det inte så gott om dem... Snygga gutter alltså, men, jag ær ju inte ute så mycket i svængen heller. Dessutom fattar jag inte det dær med hur man træffar killar som ær bra. Finns alldeles før få av dem. De lær ju inte finnas på krogen allafall.

På søndag kommer Maria, weeehooo:)

See ya!



Kommentarer
mammselen

Kul,kul. Maria kan få vara med på kören och äta semlor hon också.Undrar vad hon tycker om det?
Och kul att du har träffat en riktig gentleman.Sådana finns det inte så många av. Men visst blir man glad?
Och ännu mera kul,SUPERROLIGT,att svenskarna är så BRA i skidor. Inte ett dugg synd om norrmännen är det.De är ju sämre än oss och då går det så där.Det går upp och ner,förut var det upp för Norge och nu är det ner...Bara nedförsbacke....
GRATTIS Sverige och HURRA
Medaljerna sitter riktigt bra.

2006-02-22 @ 18:41:46
Mammselen igen

Ja,inte är det säkert att de bra killarna finns på krogen. Där spelas det väl teater ganska så ordentligt.
Det kanske är i Frognerparken de finns, eller på kören, eller bland de som lyssnar på kören, eller på gymnastiken, eller på tåget, eller...

2006-02-22 @ 18:46:07
Mi

Självklart vill jag också ha semlor ;) Det blir bra det, semlor och lite skönsång!

2006-02-23 @ 07:55:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0