Lift me. Lift me from the ground...and don´t ever put me down... lalalaaa

Vädret här hemma har vart fantastiskt idag. Vaknade upp till en strålande solig dag i Sjulsarvet, med en aning träningsvärk som blivit värre med dagen... och värre lär det bli. Ryggen och axlarna är nog värst, men det är ju de muskelgrupperna man använder mest på box-träning också.
 Idag har jag gått och sjungit "I don´t care if you don´t want me, I´m yours, I´m your riiiight now" på vår väg. Sen tog jag en sväng i skogen pulsandes i snön, utan musik. Måste ju höra på stillheten och tystnaden här hemma i skogen också. Alldeles stilla. Snön gnistrade och jag laddade varenda cell i min kropp med ren naturkraft. Sen gick jag in och sjöng ännu högre. "I´m yours riiiiight now!!"
Det är Madrugada och Ane Bruns låt "Lift me" som jag har fastnat på.

42503-32

Sen tog jag Glenn under armen och gick ner till Mamma. Inte det allra enklaste. Men ner kom jag, lite för varm och lite för snöig. Vi hade planerat att äta grekiskt nere på stan, så då gick vi ner dit också (Big går och går och kommer aldrig till dörren...) Hämtade upp Helena och gick och kollade om det fanns något bord och det fanns det som tur var. Efter en god måltid och en sväng på mataffärn gick vi hem igen. Nu ska jag bara ta det chill.... See yah..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0