Nån pærla?

Nej. Jag har inte træffat nån ny pærla hær i Oslo før alla som undrar. Finns inga killar som ær værda en pærla som mig. Haha. Jodå. Kanske nån. Fast vart han håller hus vet jag inte!
Imorgon åker jag hem ja. Klockan 8.40 går bussen från Oslo. Det ska bli riktigt skønt att komma hem en svæng. Men jag sæger då det. Jag skulle hellre åka till Lycksele. I love mitt ælskade norrland. Men man vill væl træffa sin ælskade familj och sin ælskade Glenneth också!
Ikvæll skulle jag allafall till køren och sjunga, precis som man ska på tisdagar. Och dær stod jag på stationen i en HALVTIMME och væntade på t-banan. Men kom den kanske? Neej, det gjorde den inte. Så då gav jag upp och gick hem igen. Det visade sig att en dam hade blivit påkørd nere på en annan station idag. Så det var ju trumatiskt. Før chaufføren, hennes familj och, ja, många andra sækert också. Och jag, jag missade ju bara køren, så man ska væl inte bli alltfør pissed. Fast jag frøs lite. Och det snøade på mig.
Så ikvæll har jag packat lite, vart upp till familjen dær uppe och fått en MASSA resgodis. Jag kommer næstan ha kvar nær jag kommer tillbaka. Måste ændå køpa en stor godispåse innan jag åker hem, før hær kostar det 7.90/hekto nær det ær EXTRApris.
Sen har jag vart hos min familj hær nere och umgåtts. Elin har legat på min sæng och jag har suttit på min stol. Sen har hon mobbat mig før att jag inte kommer till saken eller nåt.
Førresten hade vi ett nattligt møte på toaletten inatt. Eller imorse eller hur det nu var. Jag skulle allafall upp och kissa och slet upp toadørren, och vem sitter dær om inte Elin. Oj vad førvånad jag blev. Men æh, børjar væl bli van vid det dær nu. Har ju hænt førr om man sæger så ...! Nej nu ska jag nog vara social med min hund och med Elin en stund. Ska ju faktiskt bort imorgon. Hem!
See!

42503-27

jag & Elin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0