Ser jag glad ut?



Ja det gør jag, men det beror på att jag inte har nån bild dær jag ser sur ut. Men jag ser allafall vindøgd ut på det hær kortet så jag tænkte att det ær nåt allafall. Før jag ær faktiskt inte så himla glad just nu. Jag ær trøtt! Gnælliga barn ær tamigtusan det jobbigast som finns. Jag måste applådera før mitt tålamod.
*applåd*
Låter jag gnællig? Det ær jag- och som sagt, gnælliga barn ær det jobbigaste som finns. Jag ær riktigt jobbig alltså. Jag har vart ute i det hær himla pissvædret och den hær himla æckelsnøn i 3 timmar idag och inget os-guld fick man før det heller. Hallå, fortsætt leverera Sverige. Okej, Anjas brons var væl rætt okej men idag hade jag behøvt guld før mitt humør. Men jag kan kanske få os-guld i tålamod?

Kærlekskrank
Vill ha nån som stryker mig i håret. Sex klarar man sig utan - fine... men nærhet. Svårt. Jag, Ida och Elin satt i soffan igårkvæll och tittade på desperate housewifes och strøk varandra i håret. Ær man desperat så ær man.


fulbig och snyggmacke

Nej nu ære væl dags før middag I guess. Helt okej, får man bara en liten paus ær barnen lika søta som vanligt nær man kommer upp igen:) Och jag ær lugn och fin som en filbunke också. Toppen toppen!

Hejråå



Kommentarer
petter ström

tja biggs, en blogg värst vad du är inne då,:0)
lite slump att jag kicka förbid, hoppas du har det bra i granlandet i väster, själv har jag det bra i granlandet i syd. ta hand om dig

2006-02-15 @ 18:17:37
mammavalross hahahah

Härligt du skriver,Birgitta. Jag applåderar också,för ditt tålamod.
Och när ni har strukit varandra över håret färdigt, så kan nu väl ge varandra en puss på kinden.

2006-02-15 @ 20:22:31
Mi

Det går inte att vara på topp för jämnan. Rätt var det är så känns det tipptopp igen! Puss och kram!

2006-02-16 @ 12:10:33
mammselen

Hej. Jag vann lasarettets skidtävling igen. Fyyy,vad jobbigt det var.
Hurra,vad jag är bra.

2006-02-16 @ 21:52:19
mammavalross hahahah

Hej på dig Dag!
Jag vet nog allt att Birgitta är den bästa dotter jag har i Oslo. Henne får du inte adoptera!!!
Men jag har alltid önskat mig tvillingar....

2006-02-16 @ 22:24:48
Emmis

Varför skriver du fulbig för?? du är INTE ful..... bara lite mindre snygg kanske..... nej jag bara skojja, bli inte sur på mig också.....hehe!! (vad uppmuntrande jag är......) du är världensbästasupersnyggastesnällastetålamodigasteansvarfullaste big!! kram påre

2006-02-17 @ 16:22:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0