Angels watching over me my Lord


Nu har jag vart och sjungit i køren. Det var kul. Jag har bytt till alt nu och det tror jag passar mig bættre, æven om det ær svårare. På Kristi Himmelfærds ska vi åka på resa, vart vet vi inte æn, men det ær snack om Aten, Køpenhamn, Tromsø mm. Skulle væl inte vara helt fel med Aten men det blir ju lite dyrare också. Sen kom vi hem allafall och skulle se desperate, men det var inget ikvæll, så vi satt och sløsnackade om hundar och drack te istællet. Ska sitta en massa barnvakt i helgen och på måndagkvæll, så næsta vecka får jag ledigt onsdag, torsdag, fredag lørdag och søndag, så då åker jag nog hem till Falun. SKoj! Imorgon ska jag ner på stan och kolla slutrean.
Japp, det var det før idag, see yah!


Kommentarer
Helena

vad roligt! ska du komma hem? det var ju goda nyheter=) glenn är en glad och lugn katt nuförtiden när han är hos pappa. han är ute hela dagarna när vi är borta och det går så bra så. igår var han ute från halv åtta till halv sex ungefär. det märks att han är en utekatt! puss och kram

2006-02-01 @ 11:01:42
URL: http://hellyeah.blogg.se
mammselen

Det ÄR roligt att sjunga i kör.

2006-02-01 @ 17:43:41
Storebror

Vad kul att du har börjat sjunga. Då får du ju utlopp för din musikaliska begåvning. =)

Kram

2006-02-02 @ 22:34:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0