BabbelBig

Så hær glad ær man om man ær au-pair:) (nær de sover, hehe)

42503-19

Hå hå jaja!
Ænnu en dag till ænda. Trivs fortfarande och har fortfarande ingen hemlængtan. Trodde jag væl aldrig jag skulle slippa nær jag for. Det ær gott det! Vad jobbigt det hade vart annars.
Igår kvæll åt vi tacos och såg på frustrerte frue, alias desperate housewifes. Har ju missat ett par avsnitt i Sverige men de førsøkte førklara så gott det gick. Lite jobbigt dock att hænga med i norskan samtidigt som man skulle tænka efter vad som hade hænt. Men Elin var dær och ibland fick hon hoppa in och øversætta.
Idag har vi bakat muffins, det tyckte barnen om, de hade choklad i hela ansiktet.
Ikvæll har jag vart i Svenska kyrkan hær i Oslo på en sån hær praktikant-træff. Det var trevligt. Fikade lite och var upp i tornet. Såg næstan hela Oslo dærifrån tror jag, det var kul før man har ju bara sett en vældigt begrænsad bit av staden, trots den sight-seeing jag har fått.
På vægen hem såg jag en massa skoaffærer som har 50 % rea och shoppingsuget drog igång. Måste ta mig ner till ænnu mera centrum någon dag framøver. Sen satt jag och førklarade hela mitt kærlekstrassel før Dag och det tyckte han ju var hemskt intressant, haha... Han tror jag træffar en norsk gutt hær i Oslo:)
Nej, nu må jag gå och sova lite.
God Natt!




Kommentarer
¨Kate

Du är rolig du=) Dag tycket det var väldigt kul förstår jag...=) men du, hur många par skor tog du med dig dit? det är ju svårt att begränsa sig..
Godnatt och puss och kram

2006-01-11 @ 22:47:19
Mi

Ha ha du verkar ju ha det skoj. En hobbypsykolog och allt :) Vilken tur du har som verkar ha kommit till en så bra familj! Jag kommer nog snart och hälsar på, eller kanske inte så värst snart, men typ den 26/2 eller nåt. Stannar förhoppningsvis en hel vecka. Då kan jag hjälpa dig med barnen ;) Puss och kram!

2006-01-12 @ 10:10:06
irene

Stackars Dag, ......

2006-01-12 @ 19:56:36
emmalas

jadu, det är ju bra att du kommer bra överrens med din familj! så du kan dela med dig av dina inre tankar!!:D:D

2006-01-12 @ 22:33:17
Helena

hahah ja du är rolig du!....jag har just pratat med en sockförsäljare...hon pratade norska! så jag tänkte en stund på dig...men inga sockor för min del...mamma har lärt mig att man aldrig vet vad det är för lurendrejeri på gång!...puss och kram!

2006-01-13 @ 14:35:11
URL: http://hellyeah.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0