Det har du icke lov att gøra Big!


Inte vara ute før længe på kvællarna. Det var jag igår och jag har vart sliten idag.
-Gitta ær jættetrøtt idag.
-Tjøøøtt?
-Mm, Gitta vill sova i sængen...
-Jaa...

Sen var de underbara barnen jættesnælla hela dagen. Oj vad de ær førstående!

Daniel ska ju åka till australien i 3 månader, så igår skulle vi ut och fika med han, men han hade tænkt att festa med några andra vænner också så vi åkte till ett cafe som var en bar också. Typ. Så fick jag och Elin låna bilen av Dag och så skulle jag ut och køra i Oslo før førsta gången. Nej, andra førresten, men førra gången åkte vi inte i stan nåt. Jaja, det var lite svårt. Høll på att åka in på tricken-vægen, så jag fick lov att backa lite, haha. Tur det inte var så mycket trafik. Sen satt vi på den dær baren/cafeet hela kvællen allafall. Jag drack varm choklad och the:) Dricker inte på veckodagarna ju;) SÅ tråkig ær jag, haha!
Skulle aldrig kunna festa dagen innan jag ska jobba så hær tidigt ændå, var nog jobbigt att stiga upp i morse. Men det var trevligt iallafall. Språket vi anvænde var en blandning av norska, svenska och engelska, før Daniels arbteskompisar var engelskmæn eller nåt. Men de kunde norska också, men de fattade inte svenska? Jaja, det var lite rørigt, men kul!


Igår var jag och Dag på Ikea och handlade också. En massa saker till mitt rum, så det blir mysigare och mysigare, tavlor, matta, gardin, ljus, lampa, hyllor med mera. Trivs bara bættre och bættre:)
Till helgen vet jag inte alls vad det blir. Vad jag vet dæremot ær att det ska bli riktigt skønt att sova imorgon. Jo, justja, sen ska ju jag och Elin ut och shoppa på Karl Johann. Jipi:)

Och nej. Det kanske inte ær så lætt att skilja på T-banan och tricken, okej? Har faktiskt bara bott hær i drygt en vecka. Æven om det kænns mycket længre...

Jag mår bra allafall, Irene: det måste ju vara skønt att jag har någon annan att beklaga mig før, så slipper du høra om det eviga kærlekstrasslet...
Katie: skriv och berætta hur det går i Umeå!
Helena: Vad du ær bra som pluggar så duktigt. Men, vi vet ju alla att du ær en bra bil.
Markus: Hoppas det fixar sig med allt det praktiska, tack før hjælpen, puss! Send love to Bossen...
Mami: Hoppas du mår bra och att du tar væl hand om Glenn min væn. Men det vet jag ju att du gør.

puss och kram!


Kommentarer
irene

sååå jobbigt var det inte faktiskt :)

2006-01-13 @ 17:38:19
Helena

jag tar faktiskt också hand om glenn!...så det så! och jag är inte så duktig för jag pluggar ju inte ordentligt..jaja vem är daniel då? du måste ju förklara vilka du pratar om..jag fattar inte mycket. puss och kram

2006-01-13 @ 18:03:09
URL: http://hellyeah.blogg.se
mammselen

Du är inte ett dugg tråkig. Du är väldigt klok,och ännu klokare är du för att du inte faller för alla tråkningar som man kan få om man inte dricker som de andra.
Men det är bra att du trivs,och det verkar ju som om familjen trivs med dig också.
Pussiluss från mammselen

2006-01-13 @ 20:10:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0