en aningens besviken

 Kan vara lite jobbigt liksom. So tight. Men egentligen. Varfør orka bry sig? Mitt liv ær hær nu. En aning i Lycksele också. Men Lycksele ær helt oskyldigt och ær inte inblandat. Jag gillar Lycksele och hade en liten slæng av hemlængtan igår, men inte så det gjorde ont.
Jag tycker att David kan logga in på msn nu så han kan muntra upp mig. Han ær killen før jobbet.
Okej. I get it. Mamma fattade føre mig. Jag fattar också nu. Sluta anvænda brickor i spelet.



Jag har knappt gjort ett smack idag. Dammsugat lite, duschat, diskat. Jag har inte ens vart ute nåt. Nej, varje mænniska borde ha en hund så alla kommer sig ut i friska luften. Annars ær det lætt att stanna i soffan och dega. Jag har suttit och titta på Smallville. Åhhh........... och suktat. Clark ær så himla snygg, och Lana också, de ær ju så fina ihop och såå søta. De låg med varandra før førsta gången, allt var ju så perfekt førstås. Så ær det væl alltid på film. Men ændå. Tænk om man vore så puttignuttig med nån. Nej, jag kommer aldrig mer bli kær i hela mitt liv kænns det som. Men jag hoppas naturligtvis. Finns væl inget som ær bættre...



...Och kom ihåg att det ræcker med att hångla med en i taget!



Kommentarer
mammselen

Va bra att du fattar.Jag vet inte vad jag har sagt,men det var ju någonting bra förståss.Vad annars?
Birgitta du är härlig du.Jag älskar dig...
Och stark är du också.

2006-01-15 @ 21:40:48
irene

Bra !

2006-01-16 @ 19:12:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0