Gitta

Gitta ær mitt nya namn hær i Norge. Barna kan inte sæga Birgitta næmligen. Men det funkar. Man ær ju van vid det mesta nu før tiden... Bittan, Biggan, Big... Gittan, Kim, ær dock ett namn som ej funkar!
Så nu har jag jobbat i två dagar. Det ær rætt okej. Ær væl fortfarande lite ovan med hur man handskas med ungar, men de ær rætt søta. Idag ær det fredag så då var det stædning av huset. Uh, jag hatar verkligen att stæda men om det ær ens jobb så brukar det gå lite bættre. Annars har det inte hænt så mycket. Ser fram emot helgen nu, Norge har ingen helgdag idag som svenskarna. Ska ner på stan och kolla in lite affærer. Det blir skoj det!
Kanske ska berætta liteom læget før dem som ær intresserade:
Bor i en del av Oslo som heter Vinderen. Næra stan, en massa fina hus. Familjen jag jobbar åt består av Mamma Vibeke och Pappa Dag. Barnen heter Ivar och Viktor och ær två år gamla, gulliga ungar som ær fullproppade med energi. Undrar ibland hur de orkar springa runt runt runt.... Alla ær jættesnælla mot mig och jag kænner mig verkligen vælkommen. Bor i kællarvåningen i ett eget rum med kokvrå. Familjen hyr ut tre andra rum hær också och i ett av dem bor en føre detta au-pair till dem, Elin. Hon ær också trevlig. Sen bor det en man hær också, men han har jag inte træffat ænnu. Det ær rætt mysigt hær men i hegen hade jag tænkt hitta lite inredningssaker så det blir trevligare.
Norskan ær rætt svår men inte værre æn att jag tænker på norska nu nær jag sitter hær. Inte før att jag kan norska, men ni vet, jag har den hær hoppiga dialekten i huvet...

Nej nu får det vara nog før idag. Jag lever och mår så jag antar att det ær bra. Har inte alltfør mycket hemlængtan heller. Tur det! Men det ær nog tack vare att de ær så snælla med mig.

See yah!


42503-11
     Big længtar dock till værmen i Thailand!


Kommentarer
macke

Ahhh men snart åker vi till thailand darling :P längtar....vill komma och hälsa på snart, och ska de !!! lovar...ska fortsätta prata med dig på msn, ringer senare ikväll puss o kram

2006-01-06 @ 18:41:09
URL: http://www.game.team.pro
irene

Det syns greit for dej. Ha det koseligt och kempegöj. / irene

2006-01-06 @ 18:52:29
mammselen

Hej Gitta!
jaså du tänker redan på norsk. Och du pratar nog lite snart också. Det är inte så svårt...
Jag har åkt omkull på skidor idag och fått en muskelbristning i ena vaden.Aj, vad det är synd om mig nu,när jag äntligen har fått fart på träningen och det är riktig vinter...för en gångs skull.
BLÅS lite på mig så det blir bra/synd om mig...

2006-01-06 @ 22:04:47
Anonym

Hej!

Hoppas du hittar några roliga inredningsgrejer imorrn. Kan tyvärr inte tipsa om några roliga affärer, men du hittar säkert. Jag åker till Svallet imorrn. Puss och kram!

2006-01-06 @ 22:26:48
slemmot

det verkar ju bra det där!!! barn är det bästa och roligaste som finns, med undantag för att de kan vara dryga ibland!!!

2006-01-06 @ 23:17:31
Helena

hej bittan!

jag tycker det låter jättetrevligt där borta! får nog verkligen lov att komma och hälsa på...glenn är på rethumör...mamma håller på at frosta av frysan och han envisas men att lägga sig i fryslådorna som står på golvet...ujuj men annars är han så snäll så...igår var vi hos farmor..hon är ju gullig! hon sa till mig att jag måste akta mig för bilarna...för om de kör på mig så gör det så ont så jag bara kommer skrika...jaa det har hon ju rätt i!...puss och kram

2006-01-07 @ 11:26:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0