HUR går det till?

...Dag har sovit heeela tiden medan hans vilddjur skrek. Hur kan man sova så tungt? Hur går det till??!


Kommentarer
irene

Det kallas överlevnadstrategi
Det låter bra att du börjar fatta hur fenomenalt duktig du faktiskt är / irene

2006-01-10 @ 18:52:27
mammselen

Jag tror att det där är något som karlar är bra på. JAg tycks minnas det från det ni var små.Jag vaknade men inte eran pappa. Fråga honom hur man gör?
Eller förresten så minns jag att han hade hörselskydd (samma som när han jobbade i skogen)på sig en gång. Då sov han gott. Det gjorde inte jag.

2006-01-10 @ 19:22:49
Helena

hej hej....ja jag vet då inte för jag vaknar så fort glenn börjar spinna och det låter nog inte lika högt...hur som helst säger det bara smack! sen är han tyst som en mus...hjärnskakning! mohahaha....neeeeeeeee han är så söt så, fast lite dryg på nätterna ibland, men han är hemskt fascinerad av kranen i badkaret...det kommer någonting ur den(vatten) men man kan inte fånga det...strange!

2006-01-10 @ 20:22:59
URL: http://hellyeah.blogg.se
irene

jo - Glenn kan vara (nästan) pest på nätterna. Speciellt när han lägger sig vid huvudet och börjar trampa med alla tio klorna inborrade i skallbenet....

2006-01-12 @ 19:59:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0