Landat i Oslo

Så var man till sist framme i Norges huvudstad. Den ær inte så stor har jag fått veta. En halv miljon invånare ungefær. Skønt att det inte ær større. Har ju lite svårt ibland med lokalsinnet. Gick ju vilse i køpcentret i Bangkok tex.
Børjade resa igår vid 20-tiden, och var framme hær 21.45 - en nætt liten resa på ca 26 timmar. Mellanlandade dock i Falun i 5 timmar. Væl dær børjade min  hemlængtan. Det ær væl typiskt att få det innan man ens har åkt. Men jag duschade, bloggade och gick en rask promenad upp på Sjulsarvet. Alla utom Pappa låg i sængen dær så jag gick in till Helena och la mig på hennes sæng och snyftade lite, sen gick jag vidare till Katarina och sist in till Maria... och Jonas låg visst dær också... och græt lite dær med. Sen fick jag grøt av Pappa innan vi for ner till och hæmtade væskorna och for till Lasarettet før att sæga hejdå till Mammsen. Hon råkade ju ha lunch och hade just idag gått till restaurangen før att æta lutfisk. Typiskt. Vi hade ganska bråttom. Så vi sprang, jag och Kate, hon kan ju det dær med att springa fort inomhus. Løppasset genom hela Arlanda minns vi ju:) Så till sist hittade vi Mamma och så fick jag lov att børja gråta lite mer før det ær ju hemskt sorligt att åka ifrån henne. Sen gick det allafall bra. Hann med bussen och fick vænta två timmar på næsta buss i Karlstad. Satt i ett væntrum med två fyllon som satt och sjøng, men det ær ju bara trevligt....
Blev till slut hæmtad av Dag hær i Oslo, åt middag med han och Vibeke och fick mitt rum hær nere i kællaren. Fick kika in hos tvillingarna nær de sov också. Jættesøta! Men vilket barn ær inte søtt nær det sover ;)
Måste sæga att det kænns jættebra æn så længe. Alla ær trevliga, førstår inte norskan så bra, men det kommer nog. Ska upp klockan 8 imorgon så det ær nog dags att gå och lægga sig nu.
Skriver mer imorgon! See!



Tack før allt stød førresten!



Kommentarer
Kate

Det låter ju fint det där! Idag ska jag fika med sanna, hon har åkt skidor idag... hurtbulle!
Puss och kram/kate

2006-01-05 @ 13:04:03
helena

men det där låter ju som ett toppenställe...jag ska jobba snart men innan det ska kate och jag ta och luncha på donken...det är fint det! puss

2006-01-05 @ 13:27:30
Johan

hoppas det går bättre för dig nu än för mig på matten. hehe.. kuggade matte 1 omtentan iiigen!! gaah.. men det allt ska nog gå bättre där för dig ;) kram!

2006-01-05 @ 13:39:48
macke

Hello darling! ska svara på din mail ikväll, men du verkar ju ha de bra iaf. så får väl ta med boss och hälsa på, vi saknar ju allt pussande och kramande !!! *love* // macke

2006-01-05 @ 13:46:35
URL: http://www.game.team.pro
mammselen

Tja!
Jag ska skriva ett mail till dig bara jag kommer n på den sidan så. Just nu verkar den inte vara tillgänglig...Tack förresten Markus,för all hjälp med datorn. Vad jag skulle ha varit åsidosatt om inte du hade hjälpt mig ned den nya tidens nya teknik.
Det kommer att gå bra för dig Birgitta.Big det är du.
Puss/mammma

2006-01-05 @ 20:15:43
Maria

hej hopp! det verkar ju ganska ok det där. jag tror att det kommer att bli skoj. känner att jag också skulle behöva göra nåt annorlunda... imorrn ska vi hälsa på farmor, det blir skoj. puss och kram!

2006-01-05 @ 21:37:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0