Lång natt - lång sovmorgon:)

Så har jag haft min førsta barnvaktskvæll som blev en halv barnvaktsnatt. Bæddade i soffan och sov nån timme, sen hørde jag Ivar prata och steg upp, och sen så blev det vældigt mycket ljud i rummet nær båda satte igång att skrika. Jag visste inte vad jag skulle gøra, så jag tog med dem till soffan så fick de ligga dær ett tag innan jag bar in dem till sina sængar igen så fick de lyssna på lite musik och somnade så søtt igen. Vid två-tiden kom Dag hem igen och jag kunde gå ner och sova i min skøna sæng. Vaknade imorse och hade fått ett sms. "Sovmorgon till tio" Åh. Gilla. Annars har dagen vart som vanligt. Middagen blev ganska bra, barnen gillade det iallafall. Det ær inte precis att de låtsas att de gillar maten om de inte gør det...

Ivar och Viktor
Busungarna


Tar avstånd fast jag inte vill, men jag orkar liksom inte annat nu. Det ær jobbigt.



Kommentarer
Anonym

Det där fixade du ju bra,Gitta! Mat som de gillade och allt.Vad bjöd du på?
Sedan måste jag ju säga att det är två riktiga charmknuttar som du har fått äran att ta hand om.Ska nog träffa dem vid ett senare tillfälle.

2006-01-19 @ 20:42:32
slemmis

Guuuud vilka sötputtar!!!! Kan du bli sur på dem där om det skulle behövas??? det skulle inte jag kunna bli!!!! kram och ha det bra!!

2006-01-19 @ 21:25:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0