saknar mina darlings...

Sitter hær och knapprar fast jag egentligen borde sova. Jag ær inte så trøtt. Elin har laddat ner Michael Michailoff. Jag har læst några veckorevyn som den førra praktikanten læmnat kvar. Jag har degat i soffan..
Jag har tænkt och inte kommit nån vart. Vad vill jag egentligen? Bara bli lycklig. Det ær faktiskt det enda. Ær man det har man allt.

42503-13

De kan verkligen førgylla tillvaron och just nu behøver min tillvaro glænsa lite. They are sooo cute!


Kommentarer
irene

Vad är det med Lindéntjejerna nuförtiden?? Bara depp och suck... Fast ok - du har kommit en stor bit på väg iaf när du inser att lyckan (lyckan kommer - lyckan går)är det viktigaste. Frågan är bara hur man når dit.
Målet är ingenting - vägen är allt "Robban Broberg"

2006-01-09 @ 18:31:56
mammselen

Ja vad ska man säga.Alla vill vi ju vara lyckliga.Men den kommer ju inte att hoppa på en, som en gummiboll. De flesta dagar är grå vardagar...Rätt vad det är så kommer kärleken...och då blir man ju lycklig. Men tills dess så får man var glad över allt det andra som faktiskt är riktigt bra,när man tänker efter.
JAG har i alla fall inte vandrat omkring på rosa moln hela livet,men det finns massor att vara lycklig över i alla fall.Dig t.ex.
Förresten så har jag för mig att det är bra att ha tråkigt ibland,för då måste det ju komma nå´t roligt se´n....JAja,typiska mammaord

2006-01-09 @ 20:02:37
Mammselen igen

Men man ska se till att folk som man omger sig med ger en bra vibrationer...
Förresten om du berömmer tvilingarna riktigt mycket och säger att det de gör är bra,och att de är duktiga,
så går jobbet mycket bättre...Prova så får du om det funkar. Får man beröm så växer man.

2006-01-09 @ 20:38:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0