Uteliv!

Frognerparken - sommar

Jag och Boss har precis kommit hem från en hærlig tur i Frognerparken. Solen lyser før fullt dær ute men jag har blivit sån mes att jag pælsade på mig både tæckbyxor, tæckjacka och goretex-kængor. Vi var ute i drygt en och en halv timme och vi hittade en agility-bana dær också! Vilken lycka! Så Boss tog några hinder innan vi påbørjade vandringen tillbaka. Givetvis hittade han en massa andra hundar att leka med också! Jag gillar verkligen den parken, så många kompisar till Boss och så stor så man behøver aldrig oroa sig før någon trafik. Ser fram emot våren och sommaren, då ska jag ta med mig barnen också, och ha lite picknick!
Tænk om det fanns en sån hær park i Lycksele, skulle vara mycket roligare att gå ut med hunden då. Oslo øverraskar!


Kommentarer
Helena

ja det lät ju jättetrevligt. dit får vi verklingen få när jag komemr och hälsar på. funderar faktiskt på att komma snart. har tillräckligt med pengar på kontot så det borde inte vara några probs! puss och kram!

2006-01-31 @ 13:26:31
URL: http://hellyeah.blogg.se
mammselen

Toppen.
En positiv blogg!

2006-01-31 @ 16:47:35
Mammselen igen

AHA....
Tittade på bilden.Är det DEN parken? Iså fall har jag varit där.
Otroligt många statyer att titta på.Fast jag fick lite olustkänsla också.Fattade inte riktigt.Statyerna gav mig dubbla budaskap...

2006-01-31 @ 16:50:24
irene

ack ack - du håller på att bli stadsbo... :)

2006-01-31 @ 19:23:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0