Grattis till studenten Helena !

Nu har hon tagit studenten. Ikväll är det bal och det gör mig lite orolig för jag har slut på minne på min kamera. Kanske man måste radera lite bilder på Glenn. Helst inte.
Piuh. Det var en hektiskt dag igår. Mycket som skulle ordnas. Idag skulle jag ligga och sola på Sjulsarvet, men jag hamnade på stan i butikerna istället. Hade endel ärenden att uträtta. Nu har jag fastnat hos Mamma men ska väl snart ta och cykla upp för alla backarna.

42503-100
Helena är trött på att le
  Imorgon går bussen tillbaka till Norge. Vilken tid ska jag snart ta reda på. Två timmars väntetid i Karlstad blir det iallafall. Jag ska gå och köpa messmör och bregott. Jag saknar det i Norge liksom.
3 veckor jobb sen semester. Okej, det ska nog gå bra.
 Ikväll ska jag och Katarina följas åt. Blir nog fotboll hemma först, eller hos någon av hennes kompisar. Ids int vara på stan då tror jag. Blir rätt trångt. Vi går ut sen istället och ser var vi hamnar.

42503-99
Per-Erik, Katarina, Helena, jag (wettex-trasan) och Maria

Åh. Jag vill stanna hemma ju.


Kommentarer
mammselen

Världens finaste wettex-trasa! Tillsammans med de andra. Som också är världens finaste...

2006-06-11 @ 15:50:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0