"Nej, det dær ær inte Gitta, det ær Michael Jackson!"


Shiit... Ivar tog fel på mig och Michael Jackson. Hur ska detta sluta, ser jag så illa ut? Vissa dagar kanske...
Idag har Elin vart hær. Eller. Hon har vart hær sen i fredags om jag inte har helt fel. Var ut hær i Drøbak i helgen och det var vældi skoj! Drøbak ær lite som Lycksele. Lite mer som mig alltså. Inte alls lika opersonligt och ytligt som i Oslo. Nej, jag kommer inte ifrån det. Jag ær helt enkelt ingen storstadsmænniska och kommer nog aldrig att bli det heller. Man kænner sig instængd i storstan, man har ingen yta. Før vissa barnflickor skulle det kanske vara døden att flytta från Oslo till lilla Drøbak, men mig passar det perfekt.

Idag lagade Elin lunch åt mig, Dag och henne. Pojkarna hade redan ætit och satt och såg på Elias i lilla tv-stuen. Sen blev det vældigt tyst mærkte jag... :

42503-107

Søta nær de sover. Annars också. Førutom att Ivar har kommit på att det ær jættekul att backa in i en med rumpan ut nær han har tagit av sig bajsbløjan. Kjempegøy att grisa ner lite:)
Annars har det regnat idag men vi var ute i skogen en liten svæng allafall. Lekte kurragømma vilket de tyckte var så roligt. De la sig ned i blåbærsriset men de glømde visst att man inte ska ropa tillbaka "Hær ær jag"
Eller:
Elin: "19....20.... Har ni gømt er nu?"
Viktor: "Va?"

42503-108

Annars gick det ju mindre bra i fotbollen. Men barnen har lært sig det viktigaste iallafall. Vilket land man ska heja på. Viktor fick låna Elins Sverige-trøja och det var han så nøjd med, æven om den var aningen før stor...

42503-109

Bild från barnvakten førra helgen. Fint væder, skaldjur. Det får gærna bli sol igen. Men jag ær inte så orolig ændå. Om en vecka landar jag strax i Spanien efter en mallanlandning  Paris. Oh yeah.... det blir grejer det. På lørdag åker jag hem till Falun en svæng.
Icke så værst med ferie!

Ciao!


Kommentarer
mamma

Välkommen hem. Hoppas att pojkarna kommer med!
Pusssssssss

2006-06-28 @ 18:28:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0