Det hær ær Helena - min lillasyster. Hon ær 19 år!

42503-32

Det fyllde hon den 17:e mars.

Så kan vi gå vidare.
Jag ær trøtt.
Helgen:
I fredags kom Elin en del av Elins familj hit och vi hade middag dær uppe. Det var kul och gott. Vi åt får i kål som ær nåt norskt, mums.  Dag bjød på alkohol precis som han ska gøra:) Hade vældigt trevligt och kom ner vid halv tre tiden tror jag. Næsta dag føljde jag med familjen dær uppe på husvisning i Drøbak. Vi såg på ett helt otroligt fint hus.. Værsta utsikten, simbassæng, och det var bara såå fint! Bubbelbad med utsikt øver Oslofjorden. Den ni! Så nu ska de bjuda på det och man kan ju alltid hoppas att de får det før det var helt sjukt fint.
På kvællen satt jag och Elin barnvakt, klockan tre kom de hem och jag och Dag gjorde avtal om att jag skulle få en dag ledigt extra under påskhelgen om jag tog på mig att sitta barnvakt næsta morgon också, så klockan halv sju ringde Dag: "Gutterne væntar på dig" Ah, trøtt som bara den, sen satt jag till elva och efter det blev jag øvertalad av Elin att følja med till backen. Så jag hyrde en snowboard och jag ær ju inte precis værldsbæst på det dær men det gick væl ungefær som det brukar. Trænade personlig utveckling genom att inte ge upp på en gång.
Var på bio sen på kvællen: Walk the line. Se den! Den ær helt underbar, en ny favorit, bættre æn Brokeback mountain. Lovely!!

42503-33


Idag har vi sprungit på stan hela dagen, jag, Elin, Elins pappa och bror, och Ivar och Viktor. Var kul att gøra nåt annat med pojkarna, skønt nær Elin var med också. De ær verkligen søta barn, måste se till att få lite fler bilder som jag kan sætta in hær på bloggen.
Ida fyller 21 idag så nu ska jag ta och gøra mig iordning før vi ska ut och æta tapas.

En aning less ær jag idag før øvrigt. Trøtt och less. Men det blir bættre imorgon.
See yah


Kommentarer
Helena

det där var väl en riktigt ful bild...det är ju inte precis så att folk slutar tro jag är mongo när de ser den där...

2006-03-20 @ 21:52:01
emma

Ja fixa jobb till mig också!! Jag vet inte om jag är så sugen på sweish..... jag kan inte ens stava till det!!!! :D:D

2006-03-21 @ 15:24:21
Vibeke

du fikk lamme frikase, men det er jo hyggelig at det falt i smak!

og nå har vi lagt inn bud... så får vi se om det blir ny hage på Boss.... og resten av familien din? hvor mange er det som vil jobbe i norge?

2006-03-21 @ 19:43:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0