Hærlig dag!

Det har vart en hærlig dag idag med strålande sol och 25 grader i solen. Jag och Boss tog t-banan ner på stan och dær køpte jag solbrillor. Jag behøver verkligen dem, det ær så otroligt ljust ute nær snøn blændar... Sen gick vi direkt till Frognerparken och Boss blev allt smutsigare på magen i takt med att snøn smælte. Sen satt jag och solade på bordet i hunddelen av parken medan Boss sprang omkring och lekte lite med de andra hundarna. Så snart ær det sommar, och då ska jag till fjællen och rida islandshæst, och då ær det så hær vackert:

42503-31

Den vita springaren jag sitter på heter Gautir och har en underbar mjuk galopp. Åh vad jag længtar till sommaren och allt vad det innebær.

Jag har lagat middag idag också. Makaronipudding. Igen. Har ju gjort alla matrætter nu som jag kan så det ær bara att børja om;) Hah, nej jag skojar bara. Men det ær enkelt att gøra. Den enda matrætt som barnen verkar gilla;) Fast Dag tycker den ær tråkig och inte nån riktig middag. Men det driter jag i DAG!

Livet ær underbart, jag ær glad och jag ælskar alla. Nu ska jag bestælla resa hem den 7:e april. Oslo-Umeå. Markus- here I come, Norrland - here I come!
Love!


Kommentarer
mammselen

Våren stannade av. Nu är det minusgrader igen....och isigt när man går.
Nog kan du laga mat. Använd kokboken du tog med dig. Massor med god mat och lätt att laga. Så t.o.m. Dag blir nöjd. :-)
Puss och kram/mamma

2006-03-19 @ 21:26:49
Helena

nu tycker jag att du ska skriva nåt nytt!

jag vill ha sommar och lycksele...jag dör snart!

2006-03-20 @ 15:20:18
Dag Ivar

Jeg holder med Mammpigvinen, gleder meg til du skal begynne å bruke kokeboken du har med. Ellers så tror jeg også at du kan få gode råd fra din mor på tradisjonell svensk mat. Gleder meg :)

2006-03-21 @ 19:49:37
URL: http://home.online.no/~plexus


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0