På tur med hunden Ferdinand i Frognerparken

Lugn bakisdag som børjade med att jag steg upp och for till busstationen før att sæga hejdå till Maria. Hon har vart hær i næstan en vecka nu men det kænns som bara några dagar. Hoppas hon kommer tillbaka snart så vi kan gøra allt som vi inte gjorde nu. Kanske får man hit hela syskonskaran på 17:e maj. Vore skoj...
Åkte hem, stædade lite, och pratade med Markus och blev konfunderad. Vi tycks ha blivit lite mer oliksinnade och jag ær lite sad før det. Undrar nær det hænde. Men man førændras ju.
Låg på sængen med Elin och pratade i en mindre evighet. Sen somnade hon och jag diskade.
Funderade funderade, sen tog jag mig i kargen och vi gick ut med Boss i Frognerparken. Jag, Elin och Ida. Det ær ju trots allt søndag och Boss hjærta Big-dag idag. Gjord ett par desperata førsøk att Boss (Ferdinand) skulle leka med de andra hundarna, men han sa bara "Men matte, jag trivs bættre hær dær jag får lukta på allt piss" Suck... men han lekte litegrann allafall.
Nu ska jag snart baka en Hallon-smulpaj och ikvæll ska jag och Elin æta kræftor.
Imorgon ær det måndag och jag ær fortfarande konfunderad.
Hejdå


Kommentarer
Mi

Ciao! Synd att jag inte kunde hänga med till parken, det hade varit trevligt!! Jag har i alla fall haft superskoj i Oslo (och då menar jag när jag har varit med dig!). Att du har varit sjuk går inte att göra något åt. Jag kommer gärna tillbaka igen! Nu ska jag sova. Puss och godnatt!

2006-03-05 @ 22:31:16
URL: http://hellyeah.blogg.se
Kate

Hejhej! Jag ska också försöka komma ner på 17:e maj om det funkar med skolan =)
Ska jag tvinga Per-Erik att åka också så han kan komma förbi och plocka upp oss andra...
Puss och kram

2006-03-06 @ 11:46:35
mammselen

Upp med näsan och ut med bröstet.
DU är BÄST!!

2006-03-06 @ 21:26:43
Ullis

Hejsan gumman! Såg bilderna på när ni va på tur ;)) va fina dom va :) såg riktigt trevligt ut... börjar bli lite orolig att du inte kommer tillbaka :/ Men detta verkar göra dig gott... att komma bort från...vardagen...och få göra nåt annat! Fan, när du träffar Alva nästa gång kommer du ju att ha bättre hand om hon än jag :D haha! inte bra ;)

Kramar!!

2006-03-06 @ 22:57:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0