Så vackert så man får ont i magen

Så står man hær i køket, i huset, i Drøbak och snyltar internet från grannen. Mørkret har lagt sig och man ser bara ljusen från andra sida fjorden nær man tittar ut. Jag, Dag, och Vibeke har precis ætit pizza och druckit ett glas vin. De har flyttat in idag och jag ska ju egentligen inte flytta in førræn efter helgen men det ær ju en arbetsdag imorgon också, så jag ska sova på en soffa hær i huset. I min lægenhet ligger det næmligen polacker och snarkar och sover.
Det har vart en lång dag. Efter en timme och 40 minuters bilfærd pga bilkøer kom vi till slut hit med ett av de sista flyttlassen.
Det ær så fint hær. Ljummen sommarkvæll, æppeltræden blommar, segelbåtar på vattnet och det luktar vår. Så vackert att man får ont i magen. Har en lite jobbig dag idag. Depp, hemlængtan, kanske har flodvågen igår kvæll också satt sina spår. Synkar kanske med Maria. Længtar efter mina næra och kæra.
Det ær ju det hær andra också. Har alltid gett mig in i kærlek sprudlande glad och vældigt positiv, men nu... Nu vet jag inte om jag vågar længre, med anledningen att jag ær rædd før att bli sårad. Førsta gången jag ær allvarligt rædd før det någonsin.
I want him so bad, men jag vet inte vart den hær soppan kommer sluta, om den slutar och vart. Har det blivit ett før stort avstånd, før många elaka ord och handlingar oss emellan? Men han betyder så mycket før mig. En av sju.

Dags att tvætta av sig sminket och heja på Dag som monterar ihop soffan jag ska sova i. Undrar vad man ska hitta på med pojkarna imorgon. Uforska "Djøbak" kanske...



Kommentarer
Mi

Du kommer att våga igen, lovar!! Det kanske bara tar lite längre tid, man kanske får fundera lite längre bara.. Och det låter ju helt underbart vackert där i Dröbak, snart kommer jag och hälsar på tjihoo!! Puss puss.

2006-05-12 @ 07:57:26
Elin & Alva

hej vännen min!!!
har läst dina bloggar!!
det ordnar sig... det gör det alltid!!
tänker på dig... och hoppas att allt är bra med dig!
hade dop i lördags 6/5... det var jätte trevligt.
det blev Liv Alva Lindkvist
och du hade mycket att göra med hennes andra namn!
kram på dig å njut av sommaren så ses vi nån gång!! kram!!

2006-05-12 @ 14:22:36
mamma

Härligt det verkar där...
Igår var det tjejruset här i Falun. Det har aldrig gått så sakta och varit så jobbigt. Jag fick tom. GÅ några gånger. Men så har jag ju inte rört på mig på 5 veckor heller.
Just nu ligger Glenn halvvägs på mina knän under min tröja och sover. (Han har krypit dit, han gillar ju att gömma sig). Jag väntar bara på att han ska glida ner på golvet...
Vilken bra familj du har kommit till. Hur är det med pojken? Blev det vitlök, eller?
Puss och kram frän mammselen.

2006-05-12 @ 17:55:01
irene

Är det poolen är? undrar Martina.

jag tycker också att det verkar helt härligt!

2006-05-12 @ 19:29:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0