Dagen som inte blev som jag tænkt mig

Vi kom till Oslo, och hemma satt Markus och byggde helikopter med sin kompis. Jaha. Inget gulli-gull i Frognerparken tillsammans med barnen och Boss blev det direkt. En kort tur i Fronerparken. Jag frøs om føtterna. Markus och hans kompis drog ner på stan och kækade. Jag var sur. Barnen var hyperaktiva utan leksaker. Det ær inget drømscenario. Till slut kom Dag och hæmtade oss och vi fick återvænda till Drøbak efter en halvtimme i bilkø. Minst. Men væl hemma var jag glad igen och lagade køttfærssås och spagetti. Grøn Tagliatelle som Ivar før øvrigt inte tænkte æta. Han fick lov till slut allafall, och tyckte nog faktiskt om det.

Jo, en kul grej. Ivar bajsade på toaletten igen:) Efter att ha proppat i dem havregrynsgrøt till frukost fick Ivar springa naken runt runt i huset før att få i gång magen. Han tyckte det var jættekul och ropade "Mer lyd!" Høj volymen på musiken med andra ord... Med jæmna mellanrum før bajsførsøk på toaletten. Till sist så;) Viktor hade redan gjort det dær klart i bløjan... Men han lovade att snart, snart skulle han också bajsa i toan. Och få godis naturligtvis. Jawell, hejaheja.
Imorgon har parken stængt. Jag hinner inte stæda med barnen hemma hela dagen vilket resulterar att jag får gøra det på lørdag. Men men.... det ær bara køket denna gång... Ahh, chill...

GonattA!


Kommentarer
mamma

Nu.... kl 00:47 har jag hittat tel.numren som jag behöver. Så nu kan jag sova. Gäsp!
Natta!

Fina bilder förresten.

2006-11-03 @ 00:47:46
Emma

Haha!! Du är rolig du, med ditt barnbajsande!! Men det verkar ju gå bra att locka med godis!! Hur länge blir du kvar i norge?? jag vill ju hinna hälsa på dig!!! kraaaaaaaaam

2006-11-03 @ 12:47:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0