Funderingar

Helgen har ægnats till att fundera, fundera och fundera. Har inte kommit fram till en løsning ænnu. Var ju næstan klar øver att åka hem men nu vet jag inte længre. Kanske ska Helena komma hit? Hon och Glenn skulle passa perfekt i min lilla lægenhet hær:)
Oj, nu kom jag på en idé igen. Ja, vem vet vart det hær slutar.

I lørdags kvæll var vi och åt Tapas på san leandro. Skulle bevisa før Markus att tapas ÆR gott, han hade ætit det en gång på Droskan i Umeå førut. Var inte førtjust, men nu ær han ett fan;) Vi var dær med Markus arbetskamrat Jonas och hans tjej. Markus blev lite onykter och dryg och han fattade ju inte varfør han var dryg. Jag sa bara att imorgon kan jag lova dig att du kommer be om ursækt. Ja, jag fick rætt;) Annars ær det jag som vart en riktigt hagga i helgen. Det ær jobbigt med ovissheten om framtiden. Absolut. Det tær på mitt humør, Markus, næsta gång vi ses ska jag vara snæll och søt igen;)

42503-265

Markus? Helena? Lycksele, Oslo? Allt?

Idag var jag i kyrkan vi halv elva på morgonen. Det gick fint att sjunga, førutom sista sången på væg ut. Vi var sex styckan varav två børjade på rætt tonart, och resten sjøng helt åt skogen, så det slutade med att Ida bara sa Schh och ville att vi skulle sluta. Sen børjade Emma skratta och så, tja... inte så vackert;)

Sen var vi ut med Boss i Frognerparken och køpte varm choklad och muffins på væg hem. Det har vart ganska kallt idag. Kom hem och ringde till varsin papps. Gratulerar på Fars dag:)
Sen låg vi och halvsov ett bra tag tills vi klev upp och hæmtade lite Thai-take away. Sådær gott... men bættre æn vad Markus har i kylen. Ingenting..

Nu ska jag sova!


Kommentarer
emma

jo det är jobbigt det där med framtiden, men det lööööser sig alltid!!!det blir bra hur än man gör!!kram

2006-11-14 @ 17:29:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0