Nachos all day long

Har precis lagat guacamole och köpt nachochips. Ska snart göra en cheddar-cheesedip också. Frossa i soffan med svenska cosmopolitan:) Ikväll ska jag till Linda och där skulle det bli nachos:) Det är ju gott som bara den... Så det blir lite fest ikväll, och utgång förhoppningsvis. Jag är laddad, har inte vart ut på evigheter. Ska ha min blå klänning med fickor. Nice:)
Tänk, bara för att jag ska till Oslo i inte ens två dagar måste jag ha en stor väska med mig med en massa olika kläder. Tur man får låna bilen, annars kanske jag skulle begränsa mig lite.
Igår träffade förresten jag och barnen Maria inne i stan. Det var trevligt, Ivar och Viktor känner igen henne nu. Vi vandrade omkring lite i några affärer, men barnen var inte så roade. Tillslut bänkade vi oss på  BurgerKing för de har ett bra lekrum. Annat är det med Mc´Donalds... Där fick vi sitta och äta och fika medan barnen lekte. Perfekt:) Sen åkte vi till Slemdalsveien och åkte med Dag hem. Boss och Markus följde också med så det var full bil. Idol-mys och pizza blev det sen. Äntligen åkte Johan ut!

Nu har jag inte tid mer. Helger ska tas tillvara på.
Bye!


Kommentarer
anna-lena

Hur går det med Irenes blogg?

2006-11-25 @ 20:19:34
irene

Hur går det med Anna-Lenas?

2006-11-25 @ 23:35:45
Anna-Lena

Ja men... jag skriver ju dagbok varje dag.... ett slags blogg, ju.

2006-11-26 @ 09:36:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0