Ghost whisperer

Så har man kommit hem från ett mørdande pass med box... ja det var jobbigt, det var bra, men alltså, Lycksele-passen ær ændå alltid bæst. Det ær ju dær jag startade, dær jag hør hemma. Længtar efter de passena sjukt mycket.
Har nyss sett på Ghost whisperer. Jag stællde till och med mobilen før att jag skulle komma ihåg att se det. Annars kollar jag inte så mycket på tv. Men den serien ær så bra och oftast får man tårar i øgonen på slutet. Feel-good blandat med skræck. Helt okej.



Jag ær rætt avis på hennes hår också.. men så ær det væl nær det ær praktiskt taget omøjligt att få lång hår sjælv. Extensions... yeye, men det gjorde skitont att ta ur dem. Dessutom ær det inte billigt.

Førresten vann jag nyss en auktion på Tradera: Jessica Simpson Dessert plumping lipgloss.. 50 spænn... det kunde jag tænka mig att betala:)

Time to sleep. Natta.


Kommentarer
Elin

mamma trodde att hon oxå har extensions.....o att nästan ingen har sånt hår naturligt....de flesta kändisarna har väl de av og til..men vem vet...kanske de e äkta

2006-10-04 @ 23:12:21
mamma

Konstgjort, helt klart....

2006-10-05 @ 17:40:21
irene

vad är konstgjort? läppsmörjan??

2006-10-05 @ 20:30:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0