Men hur ska jag gøra?

Fick ett akut depp-anfall idag nær jag fick lov att fundera øver framtiden. Førsøker att undvika det, jag hatar att gøra det nær jag måste. Jag vill hem till Lycksele. Ingen annan æn du och jag, Helena, tycker det. Och blir jag så mycket lyckligare av att komma dit? Ær jag tillræckligt motiverad att jabba kvar hær?
Det ær två månader kvar hær om jag slutar. Funkar a-kassan nær jag kommer hem med alla nya reformer? Jag kommer ju inte få någon kontroll på tillvaron lika væl, eftersom jag ser Lycksele om en mellanlandning bara. I sommar vill jag ju till Island... jag siktar på det.
Och hur ska jag gøra med lægenheten i Lycksele? Jag vill ju bo dær om jag flyttar dit, och ær det inte lite væl billigt att sælja en så pass fin længehet før 35000? Men å andra sidan kan jag ju alltid køpa en annan længenhet om jag flyttar dit. Fast den kommer ju inte vara lika fin.

42503-232


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0