En lovely helg

Så nu ær det måndag igen och det kænns inte alltfør illa ændå, fast jag har haft en fantastiskt bra helg måste jag sæga. Åkte in till stan i fredags kvæll før att reda ut några saker med Markus och det gick bra. Lørdagen tllbringade vi på stan i några miljoner affærer, men jag køpte inte så mycket. Kom hem och tog Boss på promenad i Frognerparken, sen ner på stan och Dolly Dimples-pizza och sen bio. "Uro" Inte riktigt min kategori av film men helt okej.
Søndagen tillbringade vi hær i Drøbak på bursdagssællskap. Gutterne fyller 3 år idag, och de hade kalas. Viktor hade ønskat sig en kran av alla tror jag, och han har fått tre eller fyra nu, och snart får han en till av mig, men alla ær olika modeller allafall:)
Søndag-kvællen tillbringade vi nere hos mig och kollade på valvaka och moffade popcorn, godis, och chips. Sen lite varma mackor med svampstuvning...
Nu ska jag jobba i tre dagar sen åker jag nog hem till Falun på torsdag morgon. Det blir fint att komma hem!

Ciao!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0