Jag har træffat en katt idag. Det var kul!

Sitter och leker med en sida som kollar vilken kændis man ær lik: www.myheritage.com Skitkul:)
Olika varje gång. Men 2 gånger har jag fått Marcia Cross, alltså Bree i Desperate.. En gång Marcus Schenkenberg;) Om man ska bli glad eller ledsen vet jag inte.

Ikvæll har jag alltså vart på Friskis& Svettis. Det var sådær kul men nu ær jag fast. Jag ska næmligen bli værd dær en gång i veckan så då måste jag masa mig dit. Men det ær væl bra det. Gratis træning också. Fast jag ælskar ju inte att træna... bara box. Lite.

Nu måste jag duscha...nejmen! Vilken øverraskning, klockan ær ju inte ens elva! Jag som trodde den var tolv snart.... Hærligt! Men jag ær duktigt trøtt och imorgon ska jag stæda. Måste sova. Måste!
Natta!


Ja just det ja. Markus har fått jobb i Oslo och kommer ner på søndag. Hur det kænns? Vet inte. Jo, jag ær otroligt glad før att han kommer, han står ju mig så næra. Men. Ær det så himla bra då? Jag vet inte.


Kommentarer
Sofie

haha va glad att du va lik dom. Gissa vem jag va lik? Göran Persson.. det va väll ungefär då jag bestämde mig för att gå ner i vikt *skrattar* Så om jag lyckas gå ner i vikt nu då så kanske jag blir lik Lasse Kronér eller nått ;)

2006-09-08 @ 06:44:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0