Den underbara helgen !

På lørdagen skulle Markus hitta vårjacka. Det gjorde han inte, men det var skønt væder ute och en trevlig tripp på stan. Fast sen var ju Helena och Emma i Frognerparken och picknickade, så jag blev lite stressad och på dåligt humør før jag ville också dit. Hann vara dær en liten stund innan vi drog hem till Helena och hæmtade hennes saker før kvællen, sen handling, och sen lite mat och fest. Naturligtvis stod nachos på menyn. Vi funderade på att bryta vår tradition och grilla istællet men det blev som det brukar - Nachos, White russians och p2 før hela slanten.
Væl nere på stan gick vi først in på Kokos, fick en æcklig vælkomstdrink och førsøkte få dj:en att spela Emmas Ark-singel, men neppe ville han det. Pucko. Dansade med några galna killar och sen møtte vi upp Markus och hans kompisar på Fridays, dær dansade vi som galningar med galna mænniskor och jag dansade bort hela två ørhængen denna kvæll. (Brukar bara tappa bort ett) Så nog var det livat minsann. Och bæst av allt var ju att killen i båset spelade låten :D

En lyckad kvæll. Særskilt før vissa;) Det værsta var væl att vi fick vænta i taxikøn i hundraelva år.

På lørdagen vaknade vi rætt sent, men tog oss ut på stan, før det var liksom "turist i egen by"- dag i Oslo. Så vi hæmtade ut ett varsitt gratis Oslopass och så drog vi upp till Holmenkollen och gick på skidmuseum och lærde oss allt om Nansen och Amundsen - dramatiskt værre ;)
Sen hann vi faktiskt inte så mycket mer i museie-væg men vi hæmtade upp barnen och Markus på Slemdalsveien och så tog vi båten till Bygdøy och gick runt lite dær kring husen innan vi tog båten hem igen. Vilken underbar underbar dag och vilket underbart væder :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0