Æn lever hoppet om Island

Idag ringde killen från Island igen, tro det eller ej. Han ville fortfarande att jag skulle komma och jobba hos honom, och kanske kunde han ordna det så att en annan tjej jobbade de två førsta månaderna så kunde jag komma sen. Han trodde iallafall att jag skulle kunna få jobb:)

Har haft en fin førsta dag "på jobbet" allafall. Ivar och Viktor byggde ett flera våningar høgt hus dær hela familjen + Mimmi skulle bo, och længst upp, dær skulle jag och Markus få bo:) Skønt att æntligen vara accepterad;) Sen føljde Markus med oss till parken, han ær verkligen poppis.

Annars verkar det varit rena vilda væstern hær nær jag har vart borta. Dag som inte ville ha några djur i huset har haft två hundar plus en katt. (Farmor ær hær med sin dværgpudel) Boss har rymt otaliga gånger, æven idag. Till slut ordnade de en løplina åt honom. Vibeke kopplade fast Boss dær innan alla skulle åka ivæg. Så nær allt var packat tog de med sig barn, packning, mormor och farmor upp før alla trapporna och åkte ivæg. Uppe på toppen av backarna møtte de Boss.
-Vad gør Boss hær?
-Jag slæppte løs honom! svarade Ivar eller Viktor...
Haha...
Och Glenns stora påse med kattmat ær visst också slut.  Så mycket kunde han ju omøjligt ha ætit... Nej, han har fått lite hjælp av hundarna.

Idag har jag plockat bort fyra fæstingar från Glenn också. Blæh.



Kommentarer
mammselen

Jaaaaa!!!!
Jag håller tummarna så att de vitnar!!!! ISLAND!!! Hoppas, hoppas, hoppas!!!!
När får du mera besked?
Åsså... var det det andra. :) Ursäkta att jag skrattar. Men nog verkar det som om familjen behöver en aupair åt djuren... Det verkar jobbigt för Dag och Vibeke det där....

2007-04-10 @ 18:29:42
Mi

Haha vad roliga de är :)

2007-04-10 @ 19:43:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0