Röda simglasögon och slamp-linnen från Lettland

Haha, idag har vi rotat i mina gamla grejor. Jag har slängt en stor stor kartong med gamla kläder... Nr 2 i min bok "Köp kvalitet" Oops. Fattar inte varför jag inte har slamt de gamla paltorna tidigare. En massa urtvättade, oformliga kläder.
Hittade mina röda simglasögon som jag brukade använda när jag skar lök i köket, haha... Helena tyckte det var konstigt att Markus ville vara tillsammans med mig. Sen har vi ju hittat mina fina linnen från Lettland med snörning bak i ryggen, ugly!

Sen förtjänade vi ju världens bästa pizza på Laponia, smakade lika bra som vanligt. Köpte ett par jeans på Mixup som jag knappt kom ner i, men väldigt snygga dock:)

PÅ Dollar träffade vi Emil, Elin och lilla Alva, haha, skön unge. Hon gillade bilar och traktorer mest och lät riktigt scary när hon skulle härma en björn. Hittade några fina presenter till Ivar och Viktor också.

Bilen är totalt fullpackad och vi vet inte hur vi ska få plats med våra egna väskor som vi har med oss. Men det löööser sig väl;) Emma fick plats allafall!


Kommentarer
mammselen

Det kunde man ju förstå redan när ni åkte upp med era stora väskor.
Att det skulle bli ännu trängre när ni skulle ner....

2007-04-02 @ 20:15:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0