Rattfyllo

Imorse knackade en man på dörren och skulle ha tag i Gudni som inte är hemma för tillfället. Ville låna mobilladdare för att kunna ringa till honom men fick inte tag i han och där stod jag och visste inte om han verkligen kände Gudni eller om han var kriminell och jag vill bara att han skulle dra. Han berättade att han vart med i en bilolycka och något om polisen... Så man blev ju lite rädd.
Sen drog han tack och lov. Och kom tillbaka. Men då hade han pratat med Gudni och Gudni ringt mig och sagt att han kände honom och att jag kunde släppa in honom.
Mannen lånade sen min dator och läste på någon internet-tidning där det stod att polisen hade haffat en man som kört av vägen som var rattfull. Han berättade då att han hade inte stannat när polisen vinkat in honom och sen hade han kört av vägen och polisen hade tagit honom. Han hade suttit i förhör inatt och sagt att det var hans bror som körde men att han hade sprungit från platsen. Jag frågade om det var hans bror som hade kört men nej det var ju han. Och ja, han var full. Idiot. Jag avskyr rattfyllon, de verkar inte fatta att det inte bara är deras eget liv de sätter på spel, utan också andras. Nu har han bror kommit och hämtat honom för hans egen bil är ganska kvaddad tydligen. Varför hans bror gör honom den tjänsten förstår jag inte.

Jaja, så hände något även idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0