Jag har værldens plattaste mage:)

Efter dessa sjukdagar går min mage snarare inåt æn utåt. Jag har gått ner i vikt minsann. Man måste ju hitta det positiva med att vara sjuk. Det andra positiva ær att jag inte haft en møjlighet att gøra av med pengar denna helgen, så man har ju ganska mycket kvar av lønen. Och det ær ju bra med tanke på att vi åker till Egypten på torsdag:)

Igår kænde jag mig lite bættre, øronværken slæppte med vitløkskuren. Men på kvællen var jag helt dæckad igen och låg och frøs och orkade inte lyfta ett finger. Jag kænner mig som en gammal pensionær som ligger och kommenderar Helena att gøra saker hela tiden. "Helena, får jag ett glas vatten. Ær det iskallt?"

Just nu kænner jag mig trøtt i kroppen, men tror inte jag har feber. Måste nog førsøka æta idag så jag kommer igång. Imorgon ær det ju måndag och jobb igen. Kanske får Helena rycka in lite då också.

42503-450

We ælskar the summer


Kommentarer
irene

Vilken himla tur att Helena finns och är så snäll

2007-02-25 @ 14:11:38
anna-lena

Ja, vilken tur!

Om bagarstugan vore till salu så skulle jag köpa den direkt. Just en så´n som jag vill ha!

2007-02-25 @ 16:05:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0