Jag ønskar mig stavar...

Vi hade en trevlig kvæll igår:) Barnen var vældigt duktiga och somnade så fort de la sig. Jag och Helena åt lamm och klyftpotatis och sen trillade Macke & co in och så fika-fikade vi. Fast nøt och kolapajen blev sådær. Lite væl søt kanske.... Till sist somnade vi efter ett nattligt samtal med en festlig Katie som också var på væg i sæng.
Inatt kom då Ivar och la sig i sængen, och større delen av natten delade jag kudde och tæcke med honom innan jag kom på att jag kunde ge han en egen kudde. Sen vaknade han imorse, tidigt førstås, men jag førsøkte få honom att sova lite till. Så han låg och sparkade på mig lite och hostade, sen låg han tyst ett tag och utbrister sedan: Jag ønskar mig stavar... Lika bra att inse att gutten ær helvaken och inte tænker sova mer. Så Helena steg upp och fixade lite film. Efter ett tag tog jag øver.
Imorgon ær vi två barnflickor igen:) jipi!

Ikvæll blir det kanske film igen och en och annan godis;)
Bye!


Kommentarer
mammavalrossen

Tänker han bli skidåkare?
Köp stavar åt honom, vetja.

2007-02-04 @ 16:18:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0