Uh. Jag vet inte

Nja, det verkar ganska svårt ændå. Tror jag behøver mer førkunskaper...
Ja, jag har alltså søkt en kurs på universitet før miljø -og biovetenskap. Etologi 2. Man ska ha ettan som førkunskap, och i gymnasiet hade jag en kurs som hetter just etologi, men jag vet inte om det håller før att klara det.

En glad nyhet før idag ær att jag (eller Dag) upptæckte åt mig att jag ræknat fel på antal polisansøkningar sen mina test, så det betyder att jag ær back in the game! Jag har fortfarande en ansøkan under behandling alltså. Vilket ær bra på så vis att jag tror inte att mina øgon pallar en testomgång till. Isåfall måste jag operera dem eller hitta på nåt annat att gøra i livet. Visserligen kom jag inte in på de testresultaten før ett och ett halvt år sen, men man vet ju aldrig;)

42503-432
En bild från hjortronmyren i vackra norrland

Ikvæll har vi sett en kass film. Utan slut, før dvd:n var inte riktigt som den skulle.
Imorgon åker Emma hem, imorgon ær det fredag. På lørdag ær jag bjuden till två fester, men hade råkat glømma bort att jag ska vara barnvakt då. Men barnvakt ær ganska lugnt och skønt.

Gonatt


Kommentarer
mammselen

Det kan gå ändå. Om du riktigt anstränger dig....
Ge inte upp innan du har börjat och kämpat.

2007-02-02 @ 16:55:38
irene

Nä, vadå? Inte kan hon väl vara barnvakt och gå på två fester samtidigt???? Nu får mammans ambitioner dämpa sig en aaaaaaning tycker jag faktiskt. Mera mosterambitioner - ta det lugnt. Det fixar sig säkert.

2007-02-02 @ 21:16:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0