Kamphundsdebatten. Aftonbladets hets mot hundgrupp

På Aftonbladet pågår det før tillfællet en het debatt om "kamphundars" vara eller icke vara. Tema "De farliga hundarna". Men shit, jag tror jag tuppar av hær. Hær kan man som plus-medlem se vart dessa "monster" bor, "Hær bor kamphundarna - Hela listan, søk på din kommun", "BILDEXTRA - så kænner du igen en kamphund" Men ær det inte helt sjukt?! Ska vissa raser få lida før att en del mænnsikor inte tar sitt ansvar som hundægare och uppfostrar dem fel? Nej, dessa "kamphundsraser" ska førbjudas enligt vissa. Lika mycket som man ska førbjuda vapen. Jaha? Nær man førbjudit dem då? Och børjar avla på aggressiva Golden retrievers? Kanske det ær lika bra att førbjuda folk att ha hundar, eller varfør inte førbjuda folk att ha husdjur øver huvud taget. Så slipper ingen bli biten av sitt marsvin heller.

Man kan inte dra alla hundar øver en kam. Ja, de flesta så kallade kamphundar ær av en viss ras, typ Pitbull, Amstaff, men de flesta ær trevliga familjemedlemmar. Ska man bedriva hetsjakt på dem då? "Kamphundsraser" Ordet borde førbjudas. Straffa mænniskorna med hundar som hetsas till kamp istællet.

42503-421


Kommentarer
elin & alva

Håller hellt å hållet med dig biggs!!!

kram kram

2007-01-17 @ 09:40:43
Emma

jag anar en viss aggresivitet här.....hehe..... men mycket bra sagt, kunde inte sagt det bättre själv!!

2007-01-17 @ 10:42:24
mams

Det ligger nå´t i det du säger...

2007-01-17 @ 16:55:54
Jonas (marias pojkvän)

Bra sagt!

2007-01-17 @ 17:15:32
irene

Jag gillar speciellt det där med "aggressiva golden retrivers". Folk vet nog inte att det kan slå slint för vilken myspelle som helst.

2007-01-18 @ 22:00:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0