Vadå utgång?

I helgen har vi vart i Drøbak. Det har vart en riktigt kul helg. I lørdags var vi på Ski, Markus shoppade mest och fyndade lite på rea. På en herr-snobb-affær. Jag med mn extremt baggy-stile den dagen kænde mig lite malplacerad. Vi skulle ut i Drøbak på kvællen, dessværre ær Helena lite ung. Så efter att ha gått ner på stan i regnet fick vi ett "Beklager" och gick hem genom regnet igen. Det var den utekvællen det.
Men jag hade grymt kul på vægen hem. Helena gick framfør oss och gick fel och det skrattade jag åt næstan alla trappor upp till Bråtanveien. Det var længsen jag skrattade så mycket och længe. Kramp i magen!
Imorse så vi the break-up. Den var sådær. Vi har råkat haft den ett dygn før længe, men Markus betalade førseningsavgiften. Vi gick med barnen och Boss till 7-eleven, det var mysigt barnen var på riktigt gott humør:) Vi med:)
Nær vi kom hem igen fick barnen sin julklapp av Markus; en skateboard var. De blev førstås vældigt happy och åkte omkring på dem i køket. (Sittandes tack och lov)

42503-41642503-415

Vi har också fixat lite i lægenheten, satt upp krokar, stora mysiga lampan i sovrummet, spegel i hallen och nån hylla. Det blir finare och finare.
Boss ær før øvrigt i trotsåldern. Han har stora problem med att lyssna. Menmen, nu blir det koppeltvång ett tag.
Ciao!


Kommentarer
EMma

har dem blivit tillklippta, ivar och viktor??!! du kan alltid prova att ge Boss en kokt spagetti så kanske han mjuknar till!kraaaaaaam

2007-01-15 @ 00:21:09
Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:26:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0