Fest i dagarna två

Piuh, så har man kommit hem från en lång helg i Reykjavik. Islänningarna är helt galna. De lämnar inte förfesten förrän halv två och är ute till det blir morgon. Trött som man bli har jag inte hållit ut till mer än klockan fyra. På fredagen festade jag och Anna med ett gäng islänningar. Det var skoj, de sjunger rätt mycket och är väldigt trevliga. På väg ner till stan gick det tre killar från festen och sjöng någon isländsk sång i stämmor. Haha...
Igår försvann det bara en massa folk. Orkar inte skriva allt som hände, men jag återfick kontrollen över folket vid 12-tiden idag. Efter ett dygns ovisshet..... ibland fungerar inte mobiler.

42503-62442503-621

Vaknade imorse och öppnade mina presenter:) Det var böcker, filmer och örhängen, superbra! Pratade just med norgefamiljen, de sjöng för mig, åååååååååååååååååååååå de är så söta mina små barn! De hade också skickat paket så jag väntar två stycken på imorgon förhoppningsvis. Paket är kul!!

Livet är fortfarande fint! (Fast jag börjar ogilla att bli äldre. Vill stanna i den här perfekt åldern...)




Kommentarer
mammselen

Ogilla att bli äldre??? Tänk efter....
Är alternativet bättre?

2007-07-22 @ 20:34:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0