Glenn ville också vara med

42503-633

Här ligger Glenn och Markus systerdotter och sover. Sockersött.

Skön dag, jag har städat huset och klippt gräsmattan. Nu är det fint här. Chefen har inte kommit hem än och gjort någon bedömning. Men enligt min bedömning av hur skitigt det var så kan han inte det här med städning och kommer nog inte märka om det är lite smuts kvar i hörnen. Män och städning alltså.
Okej. Nog för att jag inte städar särskilt ofta, men det är för att jag är lat. Inte för att jag inte kan.

På fredag åker vi med Nordjobb till norra Island. Kommer hem på söndag. Jag tror det skulle bli dåligt väder dessvärre, men det ska bli kul med en resa igen. Hoppas det blir lite fina bilder...



Kommentarer
mammselen

:D
Så klart att Glenn ska mysa med.

2007-07-25 @ 22:01:42
Vipz

Hei på deg, det var da en fredlig Glenn og et fredlig barn. Vi har hatt Geir og Kjersti på besøk fra i går, og i dag gikk vi i gang med å klippe Karsten. Han har vært hos frisøren en gang, men de fikk ikke klippe ham. Det fikk ikke vi heller, men vi klippet likevel. han ble ganske fin, - og mye større gutt. Han vil jo bli foreviget slik på sine foreldres bryllupsdag. Spennende.
Vi har ellers hatt en huslig dag. Vi har fått hengt opp bildene på familieveggen i biblioteket, - kanskje det mest etablerte jeg har gjort. Jeg har fått en familievegg...
Vi reiser snart til Kaptein Sabeltann, og Kardemomme by. Er nesten ferdig med å lese boken (Kardemomme boken) også, - så vi er helt klare.
Amanda kommer tilbake neste uke, og blir noen uker til.. Vi venter fortsatt på en permanent løsning.
Ha det bra så lenge, - kos deg som best du kan.

2007-07-26 @ 17:30:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0